Ja ja, Strik Beats bestaat dit jaar alweer 10 jaar. 1 februari 2013 ging de verhuur van oefenruimtes van start.

10 jaar later zijn dat zo’n 14500 bandrepetities geweest, 800 pakken koffie, en vooral super veel vette coole bands hier gehad.

OP NAAR DE VOLGENDE 10 JAAR!

 

 

Er kan weer volop gerepeteerd worden bij STRIK BEATS. Check de agenda wanneer er een oefenruimte of drumcabine beschikbaar is.

GRATIS PARKEREN | GRATIS KOFFIE/THEE | BACKLINE AANWEZIG | WIFI | TAFELTENNIS | TAFELVOETBAL | TERRAS

In verband met de toekomstige verbouwplannen van mijn pand aan de Westerlaan, heb ik ervoor gekozen om te verhuizen naar een nieuwe plek. Op deze manier weet ik zeker dat ik de komende jaren verder kan gaan met Strik Beats, en dus kan blijven voorzien in een professionele plek om te repeteren.

Inmiddels is de verhuizing afgerond en is Strik Beats weer volledig open op de nieuwe locatie. Dit in precies dezelfde oefenruimtes en dezelfde sfeer als je gewend was maar in een iets ruimer jasje! Dit wonder is gerealiseerd door bouwbedrijf JASINK.

Het nieuwe adres vanaf 2 januari 2019: MORSESTRAAT 13 – ZWOLLE

lounge ruimte Strik Beats

In de maandelijkse rubriek van de Musicmaker ‘band in hun oefenruimte’ was deze maal de beurt aan The Cool Quest. Het artikel geeft naast hoe The Cool Quest te werk gaat in de repetitie ruimte ook een mooi beeld van Strik Beats.

Matt Simons bij Strikbeats

Ter voorbereiding voor een Tv show in Frankrijk, kwam Matt Simons de puntjes op de i zetten in de oefenruimte bij Strik Beats.

Schrijver Fons Dellen zal bij de promotie van zijn boek ‘Echte Vrienden, met zijn vroegere punk band Schmucks 44 een kort concertje geven. Daarvoor werd eerst gerepeteerd bij Strik Beats. Ik mocht alvast een gesigneerd boek in ontvangst nemen 🙂

Joseph Bowie (Defunkt) zal voorafgaand aan zijn optreden in Odeon Zwolle, workshops geven bij Strik Beats.

Clip nieuwe singel ‘No Heart Feelings’ van The Tigerlovemachine opgenomen in hun eigen oefenruimte bij Strik Beats.

17 september 2014 komt het debuut album ‘Karma’ uit van Keizer. Voor de clubtour zal hij met een band gaan optreden. Daarvoor kwam hij 6 dagen repeteren bij Strik Beats.

Bertolf en Lucas Hamming kwamen een dagje in de oefenruimte van Strik Beats liedjes schrijven.