Sponsoring

Strik Beats was van september 2012 tot en met 2015, shirtsponsor van Edon 2 (zondag) een team wat grotendeels bestond uit muzikanten.

Het team bestond o.a. uit: Bertolf, Sticks, Typhoon, Tim de Wijk, Airto, Bas Schouten, Martijn Hartsuiker, Rutger Renden, Raymond van Olphen, Dirk Schreuders, Boudewijn Koops e.a.

Strik Beats had in 2015 een eigen podium op het ‘Bevrijdingsfestival Overijssel’. Alle bands die optraden, kwamen uit de oefenruimtes van Strik Beats.

Strik Beats is medeorganisator van ‘Prison Break’. Een organisatie die een paar keer per jaar een concert in de vrouwen gevangenis van Zwolle organiseert.

Strik Beats heeft in 2014 en 2015 de backline verzorgt, voor de live optredens van Lab 1870.

LAB 1870 ,muzikaal experiment tussen jongeren en ouderen, zoekt muzikanten en zangtalent

De insteek is om jongeren en ouderen samen te brengen in de setting van een muzikaal avontuur! Laten zien dat ouderen en jongeren prima kunnen samenwerken en laten zien dat beide generaties tot veel in staat zijn. De vooroordelen die beide generaties over elkaar hebben weg te nemen.

Strik Beats stelt één van de prijzen beschikbaar voor de Wraak van Salland 2015. De winnaar mag maar liefst 1 maand gratis repeteren bij Strik Beats.

Strik Beats stelde een backline beschikbaar voor de videoclip release van Tom Strik.

Strik Beats was sponsor van de backline op de Rhythm & Blues Night in Zwolle.

Strik Beats was sponsor van het Pedro Pico Pop Festival 2013 & 2014 in Raalte. Gewoon omdat live muziek zo ontzettend gaaf is.

Strik Beats verzorgde de backline tijdens de Rock Evening avond op 8 november 2013 in het Kulturhus te Epe. Op deze avond zullen EX en Heavy Light optreden.

Strik Beats sponsort de backline Thunderstruck Festival 9 mei 2014 Zwolle.